Cégismertető

Az Centrum Irodaházak Kft. (korábban AN M-21 Kft) 2010-ben alapított Magyar tulajdonú magánvállalkozás.

Több átalakulás és tulajdonosváltozás során alakult ki a jelenlegi arculata és szolgáltatási palettája.

A Társaság komplex irodai szolgáltatásokat nyújt mikro-, kis-, és középvállalkozásoknak ugyanúgy mint állami- önkormányzati és multi cégeknek egyaránt.

Számumnkra az irodapiac stratégiai üzletág, mivel az ország  13 különböző pontján 8 db “B” kategóriás irodaházzal és 5 db szolgáltató- és raktárépülettel rendelkezünk.

Saját tulajdonú - jellemzően az adott város belvárosában elhelyezkedő - ingatlanjainak, első sorban bérbe adás útján történő hasznosításával foglalkozunk, de tevékenységünk kiterjed egyéb irodai- és vállalkozás segítő szolgáltatásokra is.

Tevékenységeink között szerepel az ügyviteli tanácsadás, marketing tanácsadás, üzleti kapcsolatok szervezése, gazdasági tanácsadás, üzleti adminisztráció.

Az ország 6 pontján üzemeltetünk közösségi irodát - melyekhez a közösségi tereken kívül szeparált tárgyalók, konferenciatermek is tartoznak - 13 pontján van lehetőség nagyobb irodaterületek bérletére, valamint 8 pontján van lehetőség 10 - 4000 m2 közötti raktárak bérletére. Speciális ingatlanjainkban lehetőség van a biztonságos és gazdaságos hosszútávú iratraktározásra, szerverek telepítésére.

A kedvező árfekvésű ingatlanjainkat folyamatosan karban tartjuk, felújítjuk és átépítjük a bérlőink/partnereink elvárásaival összhangban.

A megfelelő fejlesztésekkel, továbbá a bérlőkkel való személyesebb kontaktus kialakításával igyekszünk az új bérlőket megnyerni, és a meglévő bérlőinkkel hosszú távon együttműködni, ezzel kívánjuk a piaci pozíciónkat megerősíteni.

Kiemelt bérlőnk:

Centrum Irodaházak Kft. 1032 Budapest, Kiscelli u. 7-9. | Tel: +36 1 244 8123 | Fax: +36 1 700 2463 | email: info@cih.hu